Kako da zabavite dijete prilikom odlaska u nabavku?

  • Početna
  • tata
  • Kako da zabavite dijete prilikom odlaska u nabavku?

Ponekad djeluje skoro nemoguće obaviti nedjeljnu kupovinu sa malim djetetom. Međutim, postoji stvari koje možete da isprobate. Evo kako da zabavite dijete prilikom odlaska u nabavku.

Kako da zabavite dijete prilikom odlaska u nabavku?

Svaki roditelj može da razumije probleme odlaska u nabavku koja obično traje mnogo duže nego što bi vaša djeca to željela. Djeca često mogu da imaju izlive bijesa, da se često traže u toalet ili da jednostavno budu neposlušni i lutaju po radnji. Međutim, postoji nekoliko načina na koje možete da se izborite sa njima.

Uočite granice vašeg djeteta

Pokušajte da uočite kada njihovo strpljenje dolazi kraju. Ako je to nakon 20 minuta, trudite se da završite kupovinu za 20 minuta. Takođe, možete djetetu dati nešto što će da ga zanima dok vi obavljate kupovinu kao što su knjiga ili užina. Možda ne bi bila loša ideja i da kupovinu obavljate dva puta nedjeljno. Vaše dijete će lakše podnijeti, a vi ćete lakše obnavljati zalihe koje su vam potrebne.

Kako da zabavite dijete prilikom odlaska u nabavku: Slikajte ono što žele

Skoro je neizbježno da se vaše dijete uhvati za igračku koju jako želi. Međutim, ovo možete da riješite na jednostavan način. Tražite od djeteta da ga slikate sa igračkom kako bi poslali sliku Deda Mrazu ili Uskršnjem zeki. Iznenadićete se kako će brzo zaboraviti na to.

Neka imaju sopstvena kolica

Većina marketa već ima mini kolica za djecu. Pustite dijete da samo gura svoja kolica i dajte mu njegov posebni spisak za kupovinu. Osjećaće se veoma važno i odraslo.

Kako da zabavite dijete prilikom odlaska u nabavku: Dajte im zdrave grickalice

Grickalice mogu da budu veoma korisne prilikom odlaska u kupovinu kada se vaše dijete dosađuje. Naravno neka to budu zdrave grickalice. Izbjegavajte velike količine šećera.

Neka budu vaši pomoćnici

Možete im dati spisak za kupovinu i da pomažu tako što će precrtati ono što ste kupili. Pustite ga neka bira proizvode sa polica tako što ćete mu davati izbor. To može učiniti da kupovina potraje duže, ali ćete izbjeći izlive bijesa vašeg djeteta.

Dakle, učinite kupovinu lakšu i zanimljiviju i vama i vašem djetetu. Sigurno će kupovina postati obaveza za koju više ne treba mnogo strpljenja i psihičke pripreme.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *